For Sale

Grid
List

Elysia Park Penthouses

3Bedroom(s)
8Picture(s)
A private residential resort First-class service and facilities that make life richer and less complicated. A supremely convenient location places a wealth of amenities, attractions and experiences on your doorstep. A neighbourhood spirit with a holiday ambiance, where children can ‘be children’ with safety and freedom.
€345,000

Amaya Residences Apartments

2Bedroom(s)
10Picture(s)
Khu dân cư cao cấp được xây dựng tại vùng đất màu mỡ Pafos Amaya Residences nằm tại vị trí đắc địa của trung tâm Pafos Town, một thành phố phồn vinh và hiện đại. Khu dân cư bao gồm 11 căn hộ cao cấp, mỗi căn hộ có khoảng 1, 2 đến 3 phòng ngủ và một bể bơi riêng rộng rãi.
€274,000

Amaya Residences Penthouses

3Bedroom(s)
9Picture(s)
Luxury residential residences in a desirable location Amaya Residences is located in a desirable location in the heart of Pafos Town, offering contemporary city living. This luxury residential development consists of 1, 2 and 3 bedroom apartments and a private resident’s swimming pool.
€1,470,000

Domus Townhouses

2Bedroom(s)
6Picture(s)
Stylish apartments in a traditional village Domus is located in an elevated position within minutes walking distance of the picturesque hillside village of Tala. From here you can truly savour some breathtaking mountain and Mediterranean Sea views. The large residents’ swimming pool and terrace overlooks landscaped gardens and offers a fabulous Mediterranean ambience, ideal for relaxation.
€335,000

Domus Apartments

2Bedroom(s)
7Picture(s)
Stylish apartments in a traditional village Domus is located in an elevated position within minutes walking distance of the picturesque hillside village of Tala. From here you can truly savour some breathtaking mountain and Mediterranean Sea views. The architect has utilized the plots gentle gradient to ensure optimal views from all properties.
€200,000

Minthis Suites

2Bedroom(s)
4Picture(s)
Những căn hộ quý tộc giữa bức tranh làng quê tuyệt hảo Domus được xây dựng trên vùng đất cao, nằm cạnh một ngôi làng phía sườn đồi trứ danh tại Talla.
€790,000

Minthis Villas

3Bedroom(s)
4Picture(s)
Những căn biệt thự tráng lệ toạ lạc giữa khung cảnh thiên nhiên hùng vĩ Các biệt thự tại Minthis được thiết kế hoà hợp với cảnh sắc của thiên nhiên, mang cả dáng dấp của sự tinh tế và quý tộc, cho người ở một không gian trong lành nhưng vẫn đầy đủ tiện nghi.
€1,350,000

Minthis Residences

5Bedroom(s)
4Picture(s)
Minthis residences, một trong những khu dân cư đáng sống nhất Khu dân cư Minthis là nơi hội tụ những căn nhà độc đáo, mang lối kiến trúc đặc biệt và thiết kế hài hoà với cảnh đẹp xung quanh, tạo nên một phong cách ấn tượng.
€1,995,000

NEO Penthouse

3Bedroom(s)
6Picture(s)
The ultimate embodiment of the inside-out design. NEO’s design vision is clearly defined in the RIVA penthouse. Extensive terraces curve around the multi-aspect apartment, some with double-height spaces.
€0

NEO Sky Villas

3Bedroom(s)
6Picture(s)
Neo Sky Villas, một không gian sống thấm nhuần phong cách Địa Trung Hải. Sky Villas Riva mang lối kiến trúc truyền thống của người Síp. Các nội/ngoại thất được thiết kế hài hoà với nhau, tạo nên một không gian cực kỳ sống động.
€1,650,000

ONE Sky Homes

3Bedroom(s)
7Picture(s)
Sống giữa sự giao thoa của làng quê và thành thị One Sky Homes có tất cả 31 - 34 căn hộ cao cấp. Các căn hộ này song lập gồm 3 đến 4 phòng ngủ rộng rãi và thoáng mát. Những cánh cửa cao hài hoà với lối thiết kế mở, mang đến cho bạn không gian sống chất lượng và thoải mái.
€0

ONE Sky Penthouses

5Bedroom(s)
8Picture(s)
Phong cảnh thiên nhiên thu nhỏ trước mắt tại One Sky Penthouse One Sky Penthouse nằm ở 03 tầng trên cùng của tòa tháp, mang đến cho người ở một không gian riêng tư và thoải mái nhất.
€0
85 Results returned.Per Page